TenForce

Neemt deel aan See-days Contactbeurs

TenForce

TenForce HSEQ software

Hoe vermijdt u risico’s met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu en behoudt u het overzicht over uw operationele processen zonder in te boeten aan efficiëntie?

Met de modulaire en praktijkgerichte HSEQ & Operational Risk Management software van TenForce maximaliseert u de veiligheid van uw medewerkers en beperkt u risico’s tot een minimum.

TenForce ondersteunt uw operationele activiteiten en geeft u inzicht in de status van acties uit werkdomeinen zoals incidenten, inspecties, audits, onderhoud, werkvergunningen, etc. Uw actielijsten worden automatisch opgevolgd en afgehandeld volgens het unieke werkproces van uw organisatie. U wordt op het juiste tijdstip geïnformeerd wanneer u een incident dient af te handelen, een risico-analyse moet uitvoeren m.b.t. werkorders of een checklist moet invullen tijdens een veiligheidsronde.

TenForce bevat slimme oplossingen voor o.a. HSEQ-verantwoordelijken en plant managers die ervoor zorgen dat u terug kan focussen op het werk en geen tijd meer spendeert aan administratie en opvolging. Denk hierbij ook aan zaken zoals het beheren van klachten, werkvergunningen (LoTo en isolatie)[GVL1] , wijzigingen aan installaties (MoC), digitale shiftlogs, competenties, procesdocumentatie, REACH certificaten en Safety Data Sheets.